Brover Bedrijfswageninrichting b.v.

Brover Bedrijfswageninrichting

Geautoriseerd ALUCA inbouwpartner.

Kwaliteit, maatwerk en klantbeleving!

Bij Brover Bedrijfswageninrichting staat kwaliteit, maatwerk en klantbeleving centraal. Sinds 1994 bouwen wij bedrijfswagens om tot perfect ingerichte mobiele werkplekken van de hoogste kwaliteit.
Doordat er veel in eigenhuis geproduceerd wordt, is bijna alles mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor Aluca kasten, laadruimtebescherming, stroomvoorzieningen en nog veel meer!

Brover Bedrijfswageninrichting is een van de grootste bedrijfswageninrichters van Nederland en heeft sinds 2017 het Brover Experience Center. “Ons Experience Center staat volledig in het teken van de bedrijfswageninrichting, onze klanten kunnen hier alle producten bekijken en vooral ervaren.”

“We zijn er trots op dat onze klanten de volledige Aluca collectie in het Experience Center kunnen ervaren. Met lades, maar ook werkbanken, gereedschapskisten en bakken voor onderdelen hebben we alles staan. We hebben zelfs complete inrichtingen opgebouwd voor verschillende categorieën bedrijfswagens. Zo kan de klant ervaren hoe het straks in zijn eigen wagen gaat zijn.”

Bezoekadres:

Spaarpot 13
5667 KX Geldrop
Nederland