Aluca Klantverhaal Almat

Mechanisatiebedrijf Almat – Laren (Gld)

Kwam via vertrouwde inbouwpartner Isfordink bij Aluca terecht. ​De servicebussen binnen het wagenpark van de firma Almat worden door ALUCA dealer Isfordink voorzien van fraaie Aluca inrichtingen. Bekijk hier de bevindingen van directeur / eigenaar Gerko Roekevisch van Almat.

“Al snel kwamen we uit op Aluca. Niet alleen omdat dit een degelijke inrichting is, maar vooral omdat het systeem lichtgewicht is.”

Gerko Roekevisch over de keuze voor Aluca

Samenwerking met Aluca dealer Isfordink uit Olst.

“In ons totale wagenpark zijn 6 Mercedes Sprinters ingericht als servicebus. De laatste vier bussen zijn voorzien van bedrijfswageninrichting van Aluca. Via de leverancier van onze bedrijfswagens kwamen wij in contact met Rick Enderink van de firma Isfordink uit Olst. Rick heeft samen met onze servicemonteurs gezocht naar de best passende inrichting voor onze servicebussen. Al snel kwamen we uit op Aluca. Niet alleen omdat dit een degelijke inrichting is, maar vooral omdat het systeem lichtgewicht is! Isfordink is overigens een fijne en betrouwbare partij in dit traject: zij adviseren en leveren volgens afspraak! Onze servicemonteurs zijn enthousiast over het eindresultaat en werken dagelijks met plezier in hun goed geordende servicebus!”

Wat doet Almat?

De firma Almat is een veelzijdig mechanisatiebedrijf gevestigd in het Gelderse Laren. Het bedrijf levert een compleet programma aan producten en diensten op het gebied van mechanisatie.

De activiteiten zijn onderverdeeld in 4 vakgebieden:

  • Industrie
  • Tuin & Park
  • Landbouw
  • Verhuur

Binnen elk vakgebied is een eigen verkoop- en montageteam actief. Daardoor kan op gespecialiseerde wijze de verkoop, verhuur, onderhoud en keuring van nieuwe en gebruikte machines aangestuurd worden.

Ga naar de website van Almat voor meer informatie.

Bezoekadres:

De Meente 5
8121 EV Olst
Nederland