Aluca Klantverhaal DAP Vaassen

Voor Dierenartsenpraktijk levert Isfordink perfect maatwerk met Aluca

Richard Bomers, als dierenarts werkzaam bij de dierenartsenpraktijk in Vaassen, is heel tevreden over de maatwerk-inrichting van zijn auto.

“Ik hou van een opgeruimde werkplek, en overzicht. Ik gebruik ook een
schottensysteem, houdt de flesjes netjes op de plek. En de rubberen mat
bovenop de laden maakt dat er niets verschuift. Bovendien heeft dit alles een
professionelere uitstraling dan wanneer alles in chaos in de laden staat en ligt.”

Richard Bomers, als dierenarts werkzaam bij de dierenartsenpraktijk in Vaassen, is heel tevreden over de maatwerk-inrichting van zijn auto. Maar ook over het materiaal: 100% aluminium. Met hulp van Patrick Peters van Isfordink zijn alle functionele wensen van Bomers vakkundig gerealiseerd met Aluca. De ingebouwde aluminium laden zijn licht in gewicht – en iedere millimeter is benut met Aluca’s Dimension2 onderladesysteem. Bomers’s baan vereist dat niets aan het toeval wordt overgelaten: hij begeleidt diverse veehouderij-bedrijven in de provincie Gelderland. Richting zijn vele afspraken kan hij voortaan zijn basisuitrusting altijd perfect vervoeren.

Dierenartsenpraktijk DAP Vaassen

Dierenartspraktijk DAP uit Vaassen is een gemengde praktijk met gezelschapsdieren, rundvee, varkens en paarden. “Met 10 dierenartsen bezit de praktijk veel kennis en ervaring. Het werkt prettig om met elkaar kennis te delen waardoor we tot nieuwe of betere inzichten komen”, vertelt Bomers. Hij is sinds 1990 verbonden aan de praktijk in Vaassen waar hij voornamelijk werkt voor en met veehouders in de kalverhouderij.

Interesse voor dieren zat er vroeg in bij Bomers. Als kind al hielp hij zijn ouders op de boerderij. Van zijn vader moest hij met de dierenarts het land op om de zieke koe aan te wijzen. “Ik vond toen het werk van de dierenarts al héél interessant, en die interesse is nooit meer weggegaan”, aldus Bomers.

Isfordink Olst Bedrijfswageninrichting

Een gevestigde naam in de regio, met jarenlange ervaring én Aluca dealer van het eerste uur. Isfordink ontzorgt ondernemers, wagenparkbeheerders en fleetowners bij de complete inrichting van alle soorten bedrijfswagens. Bij verkoopadviseur Patrick Peters kun je altijd terecht voor alle vragen met betrekking tot de voor jou beste bedrijfswageninrichting. Ontzorgen en meedenken naar de beste oplossing zit in het DNA van Isfordink. En dat wordt door hun klanten gewaardeerd!

“Ik wil elke millimeter benutten, én overzicht hebben”

Bomers zijn werkterrein is bij de veehouder: altijd aan het werk op het land en zijn Landrover is ondertussen zijn praktijkruimte. Op locatie gebruikt hij voornamelijk het materiaal van de boer, in zijn auto ligt een basisvoorraad van wat hij nodig heeft als arts, waaronder diergeneesmiddelen. De ruimte achterin zijn auto wilde Bomers maximaal benutten, inclusief goed overzicht en lichte materialen voor een goede wegligging. Via een collega-dierenarts kwam Bomers bij Isfordink terecht.

Investering die zichzelf terugverdient

“Eigenlijk wist ik al heel goed wat ik wilde hebben”, vertelt Bomers. “Patrick heeft mij daar uitstekend bij geholpen en adviseerde vrijwel direct het Aluca Dimension2 onderladensysteem. Dit systeem van Aluca heeft o.a. als voordeel dat de laadvloer volledig wordt benut. Iedere millimeter benut dus. De handgrepen op de laden zijn erg handig; vastpakken en uitschuiven. En wanneer je een lade opentrekt, kun je deze maximaal openen. Dat maakt dat je in één keer overzicht hebt van wat je bij je hebt, en alles kunt benaderen tot aan het laatste vakje achter in de lade.”

“Ik hou van een opgeruimde werkplek, en overzicht. Ik gebruik ook een schottensysteem, houdt de flesjes netjes op de plek. En de rubberen mat bovenop de laden maakt dat er niets verschuift. Bovendien heeft dit alles een professionelere uitstraling dan wanneer alles in chaos in de laden staat en ligt”, aldus Bomers. Peters bevestigt dit, temeer omdat het de werkwijze van Isfordink onderstreept. Bomers is zeer tevreden met de keus voor zijn Aluca-ladensysteem, een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. 

Bezoekadres:

De Meente 5
8121 EV Olst
Nederland