Aluca breidt dealernetwerk uit met BWI Twente.

BWI Twente sluit zich aan bij het Aluca dealernetwerk. Met BWI Twente zet Aluca Nederland een stap in een landelijke dekkend dealernetwerk. 

Met trots verwelkomen wij Bedrijfswagen Inrichting Twente in het Aluca netwerk!
Bedrijfswagen Inrichting (BWI) Twente is hét adres in Twente voor bedrijfswageninrichting en biedt alle mogelijkheden om uw bedrijfswagen compleet naar uw wensen en behoeftes in te richten. BWI Twente is een onderdeel van Huiskes-Kokkeler Autogroep en vormt samen met het dealerschap van Volkswagen Bedrijfswagens het Bedrijfswagencentrum van Twente. Alles onder één dak; dat betekent volledige ontzorging, korte lijnen en efficiëntere doorlooptijden.

BWI Twente: “We zijn blij met de partnership met Aluca-Whelen, dit is een goede en logische toevoeging op ons aanbod Bedrijfswageninrichtingen waarmee we onze klanten nóg beter kunnen bedienen.”

BWI Twente werkt niet branche-, merk- of type gebonden en beschikt over de nieuwste apparatuur om iedere bedrijfswagen op te meten. Zo maken zij ombouw en inrichting mogelijk voor alle automerken en -types, zonder compromissen.

Bekijk hier de dealerpagina van BWI Twente.