Jouw beste bedrijfswageninrichting

Op zoek naar de beste inrichting voor je bedrijfswagen? De inrichtingen van Aluca bieden ergonomie, gewichtsbesparing en duurzaamheid (8 jaar garantie!). 

Maar hoe kies je de juiste inrichting voor jou? De meeste projecten beginnen bij een van onze 16 dealers. We volgen het proces van A tot Z bij Aluca-dealer Brover in Geldrop. 

Experience Center

Sinds twee jaar heeft Brover het Experience Center. Hier staat alles in het teken van bedrijfswageninrichting. De klant kan hier kasten, stroomvoorziening en nog veel meer ervaren. “Dat is heel wat anders dan kijken naar een plaatje op internet,” volgens Alex Nieweg, Aluca Specialist bij Brover. “We kunnen nu laten voelen dat Aluca echt de Duitse premium van de bedrijfswageninrichting is, het neusje van de zalm.

Het begint met een rondje

Alex legt uit dat hij altijd begint met een rondje door het Experience Center: “Ik neem de klant altijd eerst mee langs de verschillende hoeken in de zaak. We kijken naar alle onderdelen: laadruimtebescherming, signalering en natuurlijk inrichting. Tijdens ons gesprek krijg ik een beeld van de wensen. Wat moet er anders dan bij de vorige wagen? Wat moet er juist hetzelfde? Kan ik de klant iets aanbieden waar hij nog niets van weet?

Alles van Aluca in huis

Uiteraard komt ook Aluca aan bod. “We zijn er trots op dat we de Aluca collectie in het Experience Center hebben staan. Natuurlijk de lades, maar ook werkbanken, gereedschapskisten en bakken voor onderdelen. We hebben zelfs complete inrichtingen opgebouwd voor verschillende categorieën bedrijfswagens. Zo kan de klant ervaren hoe het straks in zijn eigen wagen gaat zijn.

Precies passend aanbod

Omdat Aluca zo’n brede collectie heeft, kunnen we een inrichting op maat maken. Of de klant nou 1000 dezelfde schroeven of juist 25 verschillende mee moet nemen, bij Aluca is er altijd een oplossing. En je kan bij ons alles uitproberen. Zo komen de pluspunten van Aluca tot leven: ergonomie, gewichtsbesparing en betrouwbaarheid. Straks kan je zorgeloos op pad.

Van schets naar digitaal ontwerp met Aluca-software

Alex begint de uitwerking altijd op papier: “Samen maken we een grove schets, die werk ik later digitaal uit.” Alle dealers werken met de software van Aluca kan je precies zien wat waar komt te staan, en hoeveel ruimte er is met de lades open. Dit allemaal op basis van de exacte auto van de klant. En op basis van de digitale tekening rolt de offerte er zo uit!

Fijnslijpen

De klant komt meestal nog een keer langs om het voorstel te bespreken. We duiken nog een keer de opstellingen in, zodat we zeker weten dat we de juiste opties kiezen. Als we eruit zijn, kunnen de mannen in de werkplaats aan de slag. Het mooie aan dit systeem is dat uiteindelijk niemand meer voor verrassingen komt te staan.

Service van de zaak

En de nieuwste service? “Eigenlijk is het iets heel simpels. Voordat we een wagen opleveren, zetten we hem eerst op de weegschaal. Zo weet de klant precies hoeveel gewicht hij nog mag toevoegen. Dat zorgt voor veiligheid op de wegen. Een kleine moeite met een grote impact. Alles voor de klant, he?

Aluca, je bedrijfswagen verdient het.

Ook samenwerken aan de beste inrichting voor jouw bedrijfswagen? Zoek de Aluca-dealer bij jou in de buurt.

Aluca-specialist Brover

Brover is een van de grootste inrichters van bedrijfswagens in Nederland.
Ze richten elk jaar zo’n 2000 auto’s in, en leveren onderdelen voor een
veelvoud daarvan.

Het bedrijf bestaat precies 25 jaar, en doordat er veel in eigen huis wordt gedaan is bijna alles mogelijk. Van een imperiaal op maat tot een complete mobiele werkplek, het kan allemaal. Brover werkt vaak met Aluca, vanwege de kwaliteit en de grote collectie.