Over ons

Made in Germany

Aluca bedrijfswageninrichting wordt geproduceerd in Duitsland. De producten van Aluca staan bekend om hun degelijkheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsniveau.

Waarom Aluca

 • Lichtgewicht

  Lichtgewicht, dus meer laadvermogen, minder brandstofverbruik, minder CO2 uitstoot, minder slijtage en een betere wegligging.

 • 8 jaar garantie

  Omdat wij geloven in de kwaliteit van ons product geven we 8 jaar garantie.

 • Duurzaamheid

  Aluca inrichtingen worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig recyclebaar (100% aluminium).

 • Efficiency

  Een efficiënt ingerichte bedrijfswagen zorgt ervoor dat je alles snel kunt vinden. Dat bespaart tijd.

 • Veiligheid

  Veiligheid gaat boven alles. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.

 • Ergonomie

  Met het Aluca dimension2 onderladesysteem zijn je spullen gemakkelijk te bereiken. Ook buiten het voertuig.

25 jaar Aluca

Aluca is in december 1993 opgericht door Friedrich Beisswenger die door zijn verleden als ijzersmid al veel ervaring had met het verwerken van aluminium…

Nu bijna 25 jaar later is Aluca uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen in verschillende landen.

Aluca Nederland & België

Met een enthousiast team van 9 collega’s bedienen wij als importeur van Aluca de Nederlandse en Belgische markt. Dit doen we niet alleen, maar samen met ons dealernetwerk.

Met meerdere vestigingen in zowel Nederland als België zit er altijd een Aluca dealer bij jouw in de buurt.

Zorgeloos op pad

Met een inrichting van Aluca kan je dag in, dag uit, jaar in, jaar uit zorgeloos op pad. Onze kwaliteitsstandaarden liggen zo hoog, dat wij veiligheid en een langdurige inzetbaarheid garanderen. Dit zelfs met een gewicht dat tot wel 30% lager is dan dat van concurrerende inrichtingen.

Zelden zien wij klanten terug bij de dealer met problemen aan de Aluca inrichting. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan staan wij voor ons product en geven daarom ook 8 jaar garantie. Je kan jouw inrichting dus zorgeloos overzetten naar jouw volgende voertuig.

Aluca 8 jaar garantieDe hoogste veiligheidseisen in productie, maar óók bij de inbouwinstructies voor onze gecertificeerde dealers zorgen ervoor dat je bij onvoorziene verkeerssituaties optimaal beschermd bent tegen jouw eigen lading.

Veilig, licht en voor lange tijd op pad met jouw bedrijfswageninrichting: dat is “zorgeloos” voor de mensen van Aluca.

Het visitekaartje van je bedrijf

Monteur én voertuig zijn voor klanten veelal “het gezicht” van het bedrijf waar hij of zij voor werkt. Dan wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. Een nette, opgeruimde bus met een stoere inrichting helpt daarbij. Een Aluca inrichting geeft de professionele uitstraling die past bij je bedrijf. Een opgeruimde bus werkt bovendien sneller en efficiënter, dus tegen lagere kosten. Dat begrijpt je klant maar al te goed.

Kortom….

Aluca, je bedrijfswagen verdient het!