Waarom Aluca producten

Met Aluca Bedrijfswageninrichtingen houdt je jouw bedrijfswagen overzichtelijk en maakt het jouw mobiele werkplek. De mogelijkheden zijn talrijk. Van standaard modules tot volledig maatwerk.

Voor maatwerk kan je contact opnemen met een van onze dealers.

In onze e-catalogus vind je alle Aluca producten. Het is mogelijk deze te bestellen en deze bestelling door te sturen naar jouw Aluca dealer. Onze dealer zal vrijblijvend contact met uw opnemen.

Vind hier jouw dichtstbijzijnde Aluca dealer.

8 jaar garantie

Met een inrichting van Aluca kan je dag in, dag uit, jaar in, jaar uit zorgeloos op pad. Onze kwaliteitsstandaarden liggen zo hoog, dat wij veiligheid en een langdurige inzetbaarheid garanderen. Dit zelfs met een gewicht dat tot wel 30% lager is dan dat van concurrerende inrichtingen.

Zelden zien wij klanten terug bij de dealer met problemen aan de Aluca inrichting. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan staan wij voor ons product en geven daarom ook 8 jaar garantie. Je kan jouw inrichting dus zorgeloos overzetten naar jouw volgende voertuig.

De hoogste veiligheidseisen in productie, maar óók bij de inbouwinstructies voor onze gecertificeerde dealers zorgen ervoor dat je bij onvoorziene verkeerssituaties optimaal beschermd bent tegen jouw eigen lading.

Veilig, licht en voor lange tijd op pad met jouw bedrijfswageninrichting: dat is “zorgeloos” voor de mensen van Aluca.

Aluca 8 jaar garantie

Het Aluca kastensysteem

1
2
3
4
5
6
7
8
1

De zijwanden zijn lichtgewicht en compleet. Dat maakt Aluca een veilig systeem

2

Staanders zijn een solide aluminium constructie

3

Legvlak voor S-BOXXen

4

volledig uittrekbaar, automatisch vergrendeld

5

Tussenbakken houden de lading onderweg op z’n plek.

6

Koffertableau zijn geschikt voor Aluca aluminium koffers, T- of L-BOXXen.

7

Opklapbare werkbank, handig hulpmiddel voor klussen op locatie.

8

Langgoedbak bergen langere materialen veilig op.

Welk type of merk bedrijfswagen jij ook hebt, en in welke branche je ook werkzaam bent, met Aluca maakt van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire System Aluca zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Wil je veel grijpbakken voor losse onderdelen of heb je liever vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt?

Of juist losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse. Een werkbank of koelkast geïntegreerd in jouw voertuig? Je zegt het maar. Samen met onze ALUCA partners maken wij voor jou een passend ontwerp op maat, zodat jij de beschikbare ruimte in jouw voertuig zo optimaal mogelijk gebruikt.

Dimension2 onderladesysteem

1
2
3
4
5
6
7
8
1

Volledige benutting van de laadvloer

2

Veel overzichtelijke opbergruimte

3

Ruimte in de onderladen toegankelijk zonder je in bochten te hoeven wringen (ergonomisch verantwoord)

4

Inhoud van de laden eenvoudig bereikbaar door volledig uittrekbare laden

5

Inhoud van de laden onderweg perfect gezekerd

6

Verhoogde laadvloer tot 700 kg belastbaar!

7

Vele diepte-, breedte- en hoogtematen leverbaar

8

Inhoud van de laden niet zichtbaar bij een afgesloten bedrijfswagen: inbraakpreventie!

ALUCA Dimension2 onderladesysteem biedt jou de optimale inrichting van jouw voertuig. De lades zijn dusdanig ontworpen dat ze aan de hoogste eisen voldoen. De lades kunnen aan de achter- of zijkant van het voertuig uitgetrokken worden. Het grote laadvolume zorgt ervoor dat de inrichting te allen tijde toegankelijk is, zelfs als de laadruimte volledig is beladen.

In deze oplossing wordt de ergonomie van een lade gecombineerd met de praktische voordelen van een schap. Dit versnelt het werkproces en vereenvoudigt het opbergen van kleine onderdelen en gereedschappen, die gebruikt worden tijdens jouw werkzaamheden.