Waarom Aluca

Aluca, je bedrijfswagen verdient het!

Maak van je bedrijfswagen een professionele, veilige en efficiënt ingerichte mobiele werkplek. Het Aluca kastensysteem biedt tal van mogelijkheden, met voldoende opbergruimte voor al je spullen. Met ons unieke dimension2 onderladesysteem hoef je niet eens je bus in om spullen te pakken!

We maken gebruik van lichtgewicht materialen; hiermee bespaar je brandstof en houd je extra laadvermogen over. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten geven we 8 jaar garantie. Je kunt dus jarenlang, zonder zorgen gebruiken maken van je Aluca inrichting.

De beste investering in je bedrijfswagen.
 • Lichtgewicht

  Lichtgewicht, dus meer laadvermogen, minder brandstofverbruik, minder CO2 uitstoot, minder slijtage en een betere wegligging.

 • 8 jaar garantie

  Omdat wij geloven in de kwaliteit van ons product geven we 8 jaar garantie.

 • Duurzaamheid

  Aluca inrichtingen worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig recyclebaar (100% aluminium).

 • Efficiency

  Een efficiënt ingerichte bedrijfswagen zorgt ervoor dat je alles snel kunt vinden. Dat bespaart tijd.

 • Veiligheid

  Veiligheid gaat boven alles. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.

 • Ergonomie

  Met het Aluca dimension2 onderladesysteem zijn je spullen gemakkelijk te bereiken. Ook buiten het voertuig.

Maatwerk

Aluca biedt de mogelijk je bus op maat in te richten. Via onze dealers kan aan de hand van je wensen een passend voorstel gemaakt worden. Specifieke wensen kunnen via het tekenprogramma AluPlan makkelijk realiteit worden én bied gelijk de mogelijkheid om te laten zien hoe de inrichting in de bus er uit ziet.

Aluca werkt in Nederland met getrainde en gecertificeerde inbouwpartners.
Zij weten precies welk product het beste bij jou past. Daarnaast zijn zij gecertifieerde inbouwers die de Aluca inrichting tot in perfectie in jouw bus bouwen.

Onze dealers kennen de Aluca producten door en door en bouwen deze volgens onze richtlijnen in. Zo kan je veilig de weg op met een optimaal ingerichte bedrijfswagen.

Heb je vragen of wil je een deskundig advies op maat voor jouw bedrijfswagen? Neem dan direct contact op met de Aluca dealer in jouw regio.


8 jaar garantie

Met een inrichting van Aluca kan je dag in, dag uit, jaar in, jaar uit zorgeloos op pad. Onze kwaliteitsstandaarden liggen zo hoog, dat wij veiligheid en een langdurige inzetbaarheid garanderen. Dit zelfs met een gewicht dat tot wel 30% lager is dan dat van concurrerende inrichtingen.

Zelden zien wij klanten terug bij de dealer met problemen aan de Aluca inrichting. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan staan wij voor ons product en geven daarom ook 8 jaar garantie. Je kan jouw inrichting dus zorgeloos overzetten naar jouw volgende voertuig.

De hoogste veiligheidseisen in productie, maar óók bij de inbouwinstructies voor onze gecertificeerde dealers zorgen ervoor dat je bij onvoorziene verkeerssituaties optimaal beschermd bent tegen jouw eigen lading.

Veilig, licht en voor lange tijd op pad met jouw bedrijfswageninrichting: dat is “zorgeloos” voor de mensen van Aluca.Aluca 8 jaar garantie

Klantverhalen

Benieuwd hoe onze klanten het werken met een Aluca bedrijfswageninrichting in de praktijk ervaren? Lees hier hun verhaal.

Richard Bomers, als dierenarts werkzaam bij de dierenartsenpraktijk in Vaassen, is heel tevreden over de maatwerk-inrichting van zijn auto. Maar ook over het materiaal: 100% aluminium. Lees meer.