Waarom Aluca

Uw bedrijfswagen = uw visitekaartje!

ALUCA bedrijfswageninrichting richt zich vooral op u als berijder en/of beheerder van een bedrijfswagen. Uw bedrijfswagen is immers niet alleen uw visitekaartje waarmee u een goed geordende en professioneel ingerichte werkplek uitdraagt. Het is ook een plek waar u zich veilig wilt voelen, waar u altijd alles overzichtelijk bij de hand heeft en waar, door gebruik van slimme materialen en toepassingen, de kosten tot een minimum beperkt blijven.

Werken in een rommelige omgeving komt de kwaliteit en efficiëntie van het werk niet ten goede. Dus ook in een bedrijfswagen waarmee u dagelijks op pad gaat, is overzicht van groot belang. Wanneer u uw gereedschappen, onderdelen en te gebruiken materialen overzichtelijk opbergt, werkt u sneller en prettiger! Met de efficiënte en flexibele oplossingen van het ALUCA systeem, richt u uw bedrijfswagen in op de voor u meest optimale wijze!

De beste investering in je bedrijfswagen.

Waarom Aluca

Lichtgewicht

Lichtgewicht, dus meer laadvermogen, minder brandstofverbruik, minder CO2 uitstoot, minder slijtage en een betere wegligging.

Duurzaamheid

Aluca inrichtingen worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig recyclebaar (100% aluminium).

Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.

8 jaar garantie

Omdat wij geloven in de kwaliteit van ons product geven we 8 jaar garantie.

Efficiency

Een efficiënt ingerichte bedrijfswagen zorgt ervoor dat je alles snel kunt vinden. Dat bespaart tijd.

Ergonomie

Met het Aluca dimension2 onderladesysteem zijn je spullen gemakkelijk te bereiken. Ook buiten het voertuig.

8 jaar garantie

Aluca 8 jaar garantie

Met een inrichting van Aluca kan je dag in, dag uit, jaar in, jaar uit zorgeloos op pad. Onze kwaliteitsstandaarden liggen zo hoog, dat wij veiligheid en een langdurige inzetbaarheid garanderen. Dit zelfs met een gewicht dat tot wel 30% lager is dan dat van concurrerende inrichtingen.

Zelden zien wij klanten terug bij de dealer met problemen aan de Aluca inrichting. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan staan wij voor ons product en geven daarom ook 8 jaar garantie. Je kan jouw inrichting dus zorgeloos overzetten naar jouw volgende voertuig.

De hoogste veiligheidseisen in productie, maar óók bij de inbouwinstructies voor onze gecertificeerde dealers zorgen ervoor dat je bij onvoorziene verkeerssituaties optimaal beschermd bent tegen jouw eigen lading.

Veilig, licht en voor lange tijd op pad met jouw bedrijfswageninrichting: dat is “zorgeloos” voor de mensen van Aluca.

“Ik hou van een opgeruimde werkplek, en overzicht. Ik gebruik ook een
schottensysteem, houdt de flesjes netjes op de plek. En de rubberen mat
bovenop de laden maakt dat er niets verschuift. Bovendien heeft dit alles een
professionelere uitstraling dan wanneer alles in chaos in de laden staat en ligt.”

Rendo

Frans Ooms ziet de voordelen van aluminium: “We zijn blij met de auto’s. De inrichting is licht, degelijk en kan overgeplaatst worden in de volgende bus.” Lees meer.

DAP Vaassen

Richard Bomers, als dierenarts werkzaam bij de dierenartsenpraktijk in Vaassen, is heel tevreden over de maatwerk-inrichting van zijn auto. Maar ook over het materiaal: 100% aluminium. Lees meer.

Nilfisk

Service manager Marc Soetens en Joop Gros (service specialist) vertellen over hun ervaringen met Aluca bedrijfswageninrichting. Lees meer.

Maatwerk

Aluca biedt de mogelijk je bus op maat in te richten. Via onze dealers kan aan de hand van je wensen een passend voorstel gemaakt worden. Specifieke wensen kunnen via het tekenprogramma AluPlan makkelijk realiteit worden én bied gelijk de mogelijkheid om te laten zien hoe de inrichting in de bus er uit ziet.

Aluca werkt in Nederland met getrainde en gecertificeerde inbouwpartners.
Zij weten precies welk product het beste bij jou past. Daarnaast zijn zij gecertifieerde inbouwers die de Aluca inrichting tot in perfectie in jouw bus bouwen.

Onze dealers kennen de Aluca producten door en door en bouwen deze volgens onze richtlijnen in. Zo kan je veilig de weg op met een optimaal ingerichte bedrijfswagen.

Heb je vragen of wil je een deskundig advies op maat voor jouw bedrijfswagen? Neem dan direct contact op met de Aluca dealer in jouw regio.